Hoe zit het met een jacuzzi laten inbouwen?

Heb je enorm veel zin in een eigen jacuzzi? Dan hoef je voortaan minder vaak naar de sauna en heb je even ontspanning nodig, dan stap je zo in je eigen spa. Toch kan het best een hobbel zijn om te kiezen voor een jacuzzi. Ze nemen tenslotte best wel veel ruimte in. Of misschien vind je het gewoon niet mooi om een jacuzzi in je tuin te zetten. Je ziet hem natuurlijk zeker wel staan. Waarom laat je hem dan niet inbouwen?

Jacuzzi laten inbouwen

Het is geen enkel probleem om een jacuzzi in te laten bouwen. Dan valt hij veel minder op in je tuin. Je moet wel goed kijken welke spa je neemt, want het is niet bij alle modellen mogelijk. Bij Elite Wellness denken ze overigens graag even met je mee.

Mooiere uitstraling in je tuin

Een groot voordeel van een ingebouwde jacuzzi is dat er weinig gebeurt met de uitstraling van je tuin. De spa valt nauwelijks op. Verder is het veel gemakkelijker om in- en uit te stappen. Je hebt geen omkasting, dus wat let je om te kiezen voor het laten inbouwen van een jacuzzi?

Zijn er geen nadelen?

Natuurlijk heeft elk voordeel ook zo zijn nadeel. Dat is ook het geval bij ingebouwde jacuzzi’s. Het schoonmaken kan wat lastiger zijn. De spa zit laag, dus je moet wel echt even bukken. Verder is het bij een ingebouwde jacuzzi van belang dat je goede materialen gebruikt. Hout valt absoluut af. Let er ook op dat de afwatering niet kan verzakken. Je moet er tenslotte niet aan denken dat er kortsluiting ontstaat. Overweeg ook of het een idee is om de spa half in te bouwen. Dan komt hij maar voor een gedeelte de grond uit. Het onderhoud is in dat geval wel gemakkelijker.

Waar laat je de jacuzzi inbouwen?

Wat is een handige plek voor een ingebouwde jacuzzi? Misschien is het mogelijk op je terras. Wellicht zie je het plaatje al voor je. Naast je heerlijke tuinmeubelen heb je ook nog een fantastische jacuzzi waarin jullie optimaal ontspannen. Soms laten mensen hun jacuzzi ook inbouwen onder een overkapping. Het voordeel daarvan is dat je het hele jaar door kunt genieten van de spa.