Alle voordelen van gebruikte magazijnstellingen

Als het gaat om de inrichting van een magazijn heb je heel veel mogelijkheden. Je kunt in de eerste plaats kiezen uit heel veel soorten magazijnstellingen, zodat je zeker bent dat je iets kiest dat volledig aan je wensen voldoet en dat perfect aansluit bij de goederen die je wilt opslaan. Daarnaast ben je ook in staat om voor gebruikte magazijnstellingen te kiezen. Wat zijn hier de voordelen van en welke opties zijn er? Hier lees je alles over het aanschaffen van gebruikte stellingen voor jouw magazijn.

Een gebruikte magazijnstelling is al gebruikt, maar dit betekent niet dat je inlevert op kwaliteit. Het grootste voordeel van gebruikte magazijnstellingen is dat je heel wat geld kunt besparen. Een magazijn inrichten is niet goedkoop: het is een flinke investering waar je uiteindelijk optimaal van gaat profiteren. Maar dit betekent niet dat je altijd voor de duurste optie moet kiezen. Want ook als je kiest voor een gebruikte stelling ben je in staat om jouw magazijn goed in te richten. Je levert daarnaast nooit in op kwaliteit: ook de gebruikte stellingen voldoen nog aan de veiligheids- en kwaliteitseisen. 

Welke gebruikte magazijnstellingen heb je nodig?

Welke gebruikte magazijnstellingen je nodig hebt is afhankelijk van de ruimte in je magazijn en de goederen die je hier op wilt slaan. Een draagarmstelling is bijvoorbeeld ideaal voor lange en zwaardere producten. Dit is een stelling met handige draagarmen die zware goederen kunnen dragen. Maar je kunt deze stelling ook goed combineren met legborden om zo nog meer stevigheid te creëren. Een palletstelling is ideaal wanneer je te maken hebt met goederen die standaard op pallets geleverd worden. Deze plaats je eenvoudig in de stelling middels een palletwagen of heftruck. Bekijk hoeveel ruimte je hebt, welke producten jij gaat opslaan: op basis hiervan bepaal je welke stellingen hier goed bij passen en maak je de beste keuze!